Contact

Geïnteresseerd om samen te werken? Gebruik de onderstaande info of vul het formulier in met wat uitleg over het project. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het streven is om binnen één werkdag te reageren.

Interested in working together? Use the info or fill out the form below with some info about your project. We will get back to you as soon as possible. The goal is to get back to you within one business day (CET). 


contactv2.jpg

Info

HolyPoly Design & Animation
Hoge Naarderweg 8
1217 AE Hilversum
The Netherlands

tel. +31 (0)35 - 203 1945
mail. studio@holypoly.nl

KvK/Dutch Chamber of Commerce 71748202


Naam / Name *
Naam / Name
Toestemming verwerking persoonsgegevens (Permission for processing personal data) *
Wij gaan zorgvuldig om met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor deze gegevens zijn verstrekt. (We handle personal data with care. Personal data will not be stored longer than is necessary for the purpose for which this data was provided.)

Bereikbaarheid

Je kunt parkeren op het terrein achter de het gebouw. Als dat vol is, dan kun je betaald parkeren op het parkeerterrein aan de overkant van de straat (aan het eind van het Melkpad) of langs de straat aan de Hoge Naarderweg (beperkte ruimte).

Reis je per OV? De onderwerpstudio van HolyPoly ligt op ca. 10 minuten loopafstand van het centraal station van Hilversum. Liever niet lopen? Pak dan bus 105 of 106 vanaf het station en stap uit bij halte Melkpad. Vanaf de bushalte is het nog 1 minuut lopen naar de ingang.

 

Routebeschrijving

Vanaf Utrecht (A27):

Neem afslag 33 Hilversum, volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Diependaalselaan. Neem op de rotonde de 1e afslag naar de Utrechtseweg. Na 550 meter ga bij de rotonde rechtdoor om op de Utrechtseweg te blijven. Sla linksaf naar de Emmastraat. Na 300 meter sla rechtsaf naar Achterom. Na 300 meter sla rechtsaf naar de Schapenkamp. Na 450 meter ga rechtdoor op de Stationsstraat. Na 500 meter sla rechtsaf naar het Melkpad. Na 450 meter sla je rechtsaf naar de Hoge Naarderweg en het pand zit meteen op de hoek links.

Vanaf Amsterdam (A1):

Neem afslag 9 Laren, Hilversum-Noord, volg de 2 rechterrijstroken om linksaf te slaan naar de Hilversumseweg N525. Rijd 1,9 km richting Hilversum, sla rechtsaf naar de Johannes Gerardtsweg en rijd 1,9 km door en sla dan linksaf naar de Hoge Naarderweg. Het kantoor vind je op de hoek van het Melkpad met de Hoge Naarderweg aan je linkerhand.

Vanaf Amsterdam (A2, N201):

Neem afslag 4 Vinkeveen, Hilversum N201. Neem op de rotonde de 2e afslag. Bij stoplichten linksaf slaan naar de N201 richting Hilversum. Blijf op de Vreelandseweg tot aan Hilversum. Bij de 1e rotonde de 2e afslag nemen, bij de volgende rotonde links de Gijsbrecht van Amstelstraat op. Bij stoplicht ga je rechtdoor. Bij tweede stoplicht ook rechtdoor (= Geert van Mesdagweeg) Bij de 3e stoplichten sla je linksaf naar de ’s Gravelandseweg. Na 600m sla je linksaf naar de Koninginneweg. Na 200m sla je rechtaf naar de Hoge Naarderweg en na 300m vind je het kantoor aan je linkerhand op de kruising met het Melkpad.