Privacy & Cookies

Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van HolyPoly.nl is een belangrijke taak. Daarom beschrijven we in deze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

Toestemming

Door de informatie en de diensten op HolyPoly.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacyverklaring en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen. 

Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over deze privacy policy van HolyPoly en specifiek HolyPoly.nl, kunt u ons benaderen via onze contactpagina. Voor algemene informatie over cookies en de veilig internetgebruik in het algemeen kunt u meer informatie vinden op de website van het NCSC.

Persoonsgegevens

Daar waar persoonsgegevens verwerkt worden, staat precies vermeld welke gegevens voor welke doeleinden gebruikt worden. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Als u bijvoorbeeld op onze website uw naam en email adres invult om een offerte te ontvangen, gebruiken wij deze gegevens niet om u ook andere informatie te sturen. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld. Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief hebt achtergelaten. 

Gebruik van anonieme bezoekersgegevens

HolyPoly.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Voor de meting van webstatistieken verzamelen wij anonieme gegevens over het gebruik van deze website. Door analyse van de verzamelde gegevens kan de website worden verbeterd en kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld.

Het gaat om de volgende gegevens of een gedeelte daarvan: uw IP-adres, het adres van uw internetprovider, de browser die u gebruikt (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox), het tijdstip en de duur van uw bezoek en welke pagina’s u hebt bezocht.

Gebruik van cookies

Ook wordt gebruikgemaakt van cookies. Een cookie is een bestand dat op uw computer wordt opgeslagen en waarmee u bij een vervolgbezoek op deze website kunt worden herkend. Cookies bevatten slechts een uniek nummer en geen persoonsgegevens. Wij gebruiken IP-adressen en cookies niet om u persoonlijk te identificeren. Cookies kunnen niet worden gebruikt om u op websites van derden te identificeren.

Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Cookies van derde partijen

Deze website maakt gebruik van derde partijen, zoals Google en Squarespace, om het gebruik van deze website te analyseren. Daarvoor plaatsen deze derde partijen cookies. Uw persoonsgegevens zijn voor beide partijen beschermd door onder andere het afsluiten van een Bewerkersovereenkomst (Amendement gegevensverwerking) met Google en uw activiteitenlog niet op te slaan bij Squarespace. De gegevens die gebruikt worden voor analyse zijn niet te herleiden naar een natuurlijk persoon. Daarmee voldoet deze website aan de privacywetgeving.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) helpt de privacy van burgers te beschermen. De Autoriteit Persoonsgegevens is toezichthouder op de AVG. Bekijk of download de AVG op rijksverheid.nl.